Logo woerdensecourant.nl

Paaslunch in de Plint groot succes

Donderdagmiddag 13 april werd er een uitgebreide Paaslunch georganiseerd in wijkcentrum de Plint door Stichting Philadelphia en Welzijn Woerden. Dit was een groot succes!

Er was een grote opkomst, meer dan 40 mensen hebben kunnen genieten van een 3-gangen lunchmenu, klaargemaakt door de medewerkers van Philadelphia. De feestelijk versierde tafels met bloemetjes en paasservetten brachten iedereen direct in de sfeer.

Leuk om te zien was het goed gemengde gezelschap; deelnemers van Bij Rembrandt, buurtbewoners, medewerkers Philadelphia en vrijwilligers van Welzijn Woerden.

Als eerst kregen we een heerlijk kopje tomatensoep met balletjes. Daarna kwam er een creatief gerecht op tafel; ei en tomaat geserveerd in de vorm van lieveheersbeestjes. Ook was er paasbrood en kleine bolletjes met gevarieerd beleg. Zelfs de boter was in lieve lente vormpjes gemaakt! Iedereen kreeg een groot glas jus d’orange of appelsap te drinken.

Terwijl iedereen al voldaan en tevreden was, kwam er nog een prachtig en overheerlijk toetje uit de keuken. Daarna werd er afgesloten met een kopje koffie of thee en.. een paaseitje!

Al met al een geslaagde middag waarbij een ieder met elkaar heeft kunnen genieten van een lekkere lunch en tegelijkertijd mensen uit de buurt leren kennen of kunnen bijkletsen met bekenden.

Verslag en foto's: Eva Kompier, communicatie vrijwilliger Welzijn Woerden

Reageer als eerste