Logo woerdensecourant.nl


Noa-mae 2de bij toestelfinale NK

OP Zondag 14 mei was de NK Toestelfinale van de 3de divisie in Almelo. Noa-Mae Blackwell van OKV had zich geplaatst voor de Brug en was reserve voor de vloer. Aangezien er een turnster uitviel op de vloer mocht noa-mae haar vloeroefening laten zien.

9 Turnsters streden voor het Nederlands Kampioenschap en de spanning was dan ook groot of de spectaculaire vloeroefening die Noa-Mae met veel uitstraling liet zien ook een podiumplaats waard zou zijn. De ontlading was dan ook groot toen we haar punten zagen ze kreeg een 12,167 en dat was goed voor een zilveren medaille.

Noa-mae is 2de van nederland met haar vloeroefening en 5de met haar brugoefening. Een super prestatie van OKV Turnster Noa- mae

Op zaterdag 13 mei hadden van OKV 3 turnsters hun regiofinale in Amersfoort. Ook deze 3 turnsters hebben een fantastische wedstrijd geturnd en kwamen op een mooie plaats terecht.

Devi Pot werd 7de van de 26 turnsters en Amber Rozengarden werd 17de.

Noah Benevente Martin werd van de 28 turnsters 2de op- de balk en op de vloer en kwam op een 5de plaats terecht wat goed was voor een bronzen medaille.

Devi en Noah zijn door naar de districtfinale.

Het was voor OKV een zeer geslaagd turnweekend.

                                                                                                                                                                                                                                

Reageer als eerste