Soof’s Pieten gaan het theater in

woerden • Soof's Pieten gaan het theater in. Eind dit jaar staan Kathalina, Piet, Dolle, Pret en uiteraard Soof uit de Woerdense Sinterklaasfilm Soof's Pieten en de Strijd om de Mijtermunten op de planken van Het Klooster met een nieuw verhaal.

Waar het over gaat, willen ze nog even geheim houden. Soof's Pieten is sinds maart officieel een stichting. Bram Pak, Sophie Hazelaar en Erik Schuurmans willen de Woerdense kinderen regelmatig gaan verrassen met nieuwe verhalen, waar ook wat uit te leren valt. Zoals vorig jaar in Soof's Pieten en de Strijd om de Mijtermunten, waar lessen langs kwamen dat je nooit moet opgeven, en het oké is om fouten te maken. Het amateurgezelschap schrijft en maakt alle voorstellingen in hun vrije tijd. 


Kennismaken met tennis bij VEP

woerden • Tennisvereniging VEP houdt zondag 28 april van 14.00 tot 16.00 uur een open dag. Het tennispark is gelegen aan de Talma-lanen 47b in Woerden.

Tijdens de open dag kunnen geïnteresseerden kennis maken met de vereniging en ontdekken wat die zoal te bieden heeft. Kinderen t/m 10 jaar kunnen zelf een balletje slaan tussen 14.00 en 15.00 uur, kinderen van 11 t/m 17 jaar kunnen hun vaardigheden testen tussen 15.00 en 16.00 uur. Volwassenen mogen ook het racket oppakken en even komen tennissen. Tennisschool Groene Hart Tennis is verbonden aan TV VEP en biedt trainingen aan die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. TV VEP is volgens voorzitter Rob Mooiman meer dan alleen een plek om te tennissen. "Het is een bruisende gemeenschap waar vriendschappen worden gesmeed en passies worden gedeeld. Met een breed scala aan activiteiten en evenementen, van toernooien tot sociale bijeenkomsten, bieden we voor elk wat wils."  

q www.veptennis.nl