• Alles
 • (3)
  Sport
 • (8)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Politiek

Open dag Roeivereniging De Krom

zaterdag 24 april 0:00 uur

Foto: Jos Maas

Heb jij ook zoveel zin om na alle lock-down maatregelen weer lekker te gaan sporten? Hou je van water? Wil je alle spieren in je lichaam trainen. Zoek je ontspanning, rust, techniek en kameraadschap bij het sporten? Dan is roeien jouw sport!

Kom op de open dag bij ons kennismaken met roeien. We vertellen je alles over de verschillende boten waar je in kunt roeien, over de roeitechniek en over ons opleidingsprogramma. En natuurlijk ga je ook in een roeiboot het water op om onder deskundige begeleiding te voelen wat roeien is.

De Krom is een sportieve, gezellige vereniging. We sporten niet alleen serieus maar hebben met elkaar ook allerlei feestelijke activiteiten. Met in 2021 een mooi feestprogramma voor ons zesde lustrum. Bij ons geniet je van het prachtige water van de Oude Rijn, de Grecht en de Woerdense singels, of, op uitstapjes, van de Dubbele Wiericke, de Hollandse IJssel en de Lange Linschoten.

Na de open dag begint onze basiscursus, waarin we je in 10 weken alles bij brengen om in de zomer al zelfstandig met de medecursisten in onze veilige brede boten te kunnen roeien. Na de zomer begint de tweede cursus waarin we je opleiden om all round in onze snellere en smallere boten te kunnen roeien. Na ongeveer drie jaar kun je eventueel leren roeien in de supersmalle, maar o zo heerlijk roeiende skiffs.

Je bent van harte welkom op de open dag op zaterdag 24 april. Kom in een van onze drie introductieblokken om 9.30 uur, om 10.30 uur of om 11.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Maar kijk ook even op www.rvdekrom.nl of coronamatregelen geen roet in het eten gooien.

Je moet wel kunnen zwemmen en 12 jaar of ouder zijn. Trek voor het proeftochtje nauwsluitende kleding aan zonder zakken en schoenen met niet te brede hakken.

Graag tot ziens op zaterdag 24 april in Woerden op Barwoutswaarder 154 t.o. het waterzuiveringsstation.


deel deze activiteit

Locatie

Roeivereniging De Krom
Woerden
Barwoutswaarder 154
3449hs


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden