• Alles
 • (4)
  Overig
 • (2)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (15)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Rouw Ontmoetingsochtend

maandag 21 juni 10:00 t/m 12:00 uur

Op maandagochtend 21 juni van 10.00 tot 12.00 uur is in Inloophuis ‘Leven met kanker’ de maandelijkse Ontmoetingsochtend verder na verlies. Deze ochtend op iedere derde maandag van de maand is bedoeld voor iedereen die verder leeft na verlies van een dierbare door welke oorzaak dan ook.

Tijdens deze Ontmoetingsochtend worden bezoekers ontvangen door vrijwilligers van Inloophuis ‘Leven met kanker’ maar de ochtend is nadrukkelijk bedoeld voor iedereen die een dierbare verloren heeft, dat hoeft niet alleen door de oorzaak kanker te zijn.

Dus iedereen die door de eerste rouwperiode heen is en de draad van het leven weer probeert op te pakken is van harte welkom voor contact met anderen in een vergelijkbare situatie, gezelligheid en ontmoeting. De koffie en thee staan klaar bij Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden is wel noodzakelijk.

Aanmelden en meer informatie over deze ochtend kan per telefoon: 06-14004496, per e-mail via info@inloophuislevenmet kanker.nl of in het Inloophuis, voor openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


deel deze activiteit

Locatie

Inloophuis 'Leven met kanker'
Woerden
Wilhelminaweg 12Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden