• Alles
 • (4)
  Overig
 • (2)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (15)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Workshop gedichten schrijven

dinsdag 22 juni 10:00 t/m 12:00 uur

Hoe je van woorden? Speel je graag met taal? Dinsdag 22 juni is er een workshop gedichten schrijven door Welmoed Homan. Welmoed laat deelnemers kennis met het uiten van gevoelens op een andere manier.

In deze cursus ga je bezig met gedichten. Wat zijn het, welke elementen komen erbij kijken en hoe kan jij ook gedichten schrijven, of hoe worden jouw gedichten nog mooier? Je leert je gevoelens uiten op een andere manier, hoe een gedicht in elkaar steekt, je bent creatief bezig met taal en met het proces waar in je zit en deelt dit met anderen.

.

Welmoed Homan woont sinds een jaar of twee in Woerden en is zeer veelzijdig in creativiteit. Ze is docent voor anderstaligen, werkt bij Taalhuis Culemborg, zingt, schrijft en bracht zelf ook een levensverhaal in een boekje uit.

Wie eens wil kennismaken met deze activiteit, met het Inloophuis in het algemeen, fijn met schrijven aan de slag wil gaan, is van harte welkom. De workshop start om 10.00 uur en vooraf aanmelden is nodig.

Vanaf 9.30 uur staan de koffie en thee klaar. Voor nieuwe gasten is een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden.

Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).


deel deze activiteit

Locatie

Inloophuis 'Leven met kanker'
Woerden
Wilhelminaweg 12Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden