Logo woerdensecourant.nl
  • Alles

Magic Circus in Woerden

vrijdag 20 oktober 16:00 t/m 17:40 uur

Nederlands Stadscircus viert vrijdag de 13e

MAGIC CIRCUS ‘TE KOOP’ IN WOERDEN

Vrijdag de 13e is de eerste voorstelling van Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, op het Exercitieveld in Woerden. Waar het algemeen bijgeloof ongeluk toedicht aan deze datum ligt dat voor het circus anders; het is een geluksdag voor het Magic Circus. Daarom is het vrijdag mogelijk om voor €13,- met één of twee personen te komen genieten en plaats te nemen op de stoelen of fronttribune. Van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober is er dagelijks een voorstelling om 16.00 uur. De speciale actieprijs geldt alleen op vrijdag de dertiende, mis het niet, pak je geluk!

Directeur Maurice Veldkamp: “Als Stadscircus zijn we net even anders dan de reguliere circussen. We zijn iets brutaler, frisser en moderner. Daarnaast hebben wij iets met het getal dertien. Zo is onze kassadame al dertien jaar bij het circus, onze ontsnappingskunstenaar is dit seizoen nog maar dertien keer door de kaken des doods geschampt. Overigens zonder noemenswaardige verwondingen. Onze pony kan nu ook al sommen tot en met 13 uitrekenen en onze Poolse luchtacrobate is al dertien jaar verloofd.” Reden genoeg om samen met het Woerdense publiek vrijdag de 13e te vieren.

De circuskassa is vanaf een uur voor de voorstelling geopend, kaarten kosten tussen de €10,- en €19,-. Voorverkoop is online via www.magic-circus.nl en bij Primera.

deel deze activiteit

Locatie

Exercitieveld
Woerden
Exercitiepad
3440ae