Logo woerdensecourant.nl
  • Alles

Rouw na overlijden dierbare

dinsdag 14 november 19:30 uur

Op dinsdagavond 14 november a.s. organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ te Woerden de avond rondom rouw door verlies van een dierbaar persoon met als thema: ‘Symbolen’. Wat hebben symbolen voor invloed op mijn rouwproces? Hoe kom ik weer bij mijn levensenergie?

Op deze vragen gaan wij dieper in en mogelijk kunnen wij elkaar tips geven om beter voor ons zelf te kunnen zorgen. Het gaat tijdens de avond om ervaringen delen en elkaar ideeën aanreiken onder leiding van Geertje Bol, psychosociaal therapeut. Deze inloopgroep heeft een structureel karakter met wisselende thema’s voor iedereen die wil praten over de - niet alleen door kanker - overleden persoon, over de ervaringen rond het verlies, behoefte heeft aan een luisterend oor, wil horen hoe anderen met bepaalde zaken en gevoelens omgaan en een handreiking wil voor hoe weer verder te leven zonder die ander.

Deze bijeenkomst vindt plaats in Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 te Woerden.

Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur.

Om de Informatiebijeenkomst bij te wonen is het nodig zich aan te melden want er kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Dit kan per telefoon: 06-14004496, per e-mail via info@inloophuislevenmet kanker.nl of in het Inloophuis, voor openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl.

Aan het bijwonen van deze Info


deel deze activiteit

Locatie

Inloophuis 'Leven met kanker'
Woerden
Wilhelminaweg 12