Logo woerdensecourant.nl
  • Alles

Sollicitatieworkshop: Herpak uw kans

donderdag 7 december 10:00 uur

Moeite met solliciteren? Herpak uw kans in Bibliotheek Woerden.

Bent u op zoek naar een baan, maar is het nog niet gelukt? Dat kan heel vervelend zijn en invloed hebben op uzelf en uw omgeving. Hoe gaat u om met tegenslag? Laat u zich uit het veld slaan of herpakt u zichzelf en gaat u vol voor wat u wilt?

Kom naar de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk op 7 december. Gastsprekers Jeroen de Graaf en Iwan Pol vertellen u hoe u gemotiveerd en optimistisch blijft tijdens het solliciteren.

Iwan is coach bij zijn bedrijf WhatsNekzt Coaching & Training. Hij richt zich vooral op kinderen en jongeren, maar begeleidt ook ouders, hulpverleners en leerkrachten. Jeroen richt zich met zijn bedrijf Stuwkracht Coaching, Training & Advies op executives, ondernemers, professionals en teams in het bedrijfsleven.

Tijdens de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek Het Groene Hart een bijeenkomst, deelname is gratis u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Aanmelden kan via projecten@regiobibliotheekhetgroenehart.nl (niet verplicht).

Walk&Talk

• Donderdag 7 december

• 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00

• Bibliotheek Woerden

• Gratis


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Woerden
Woerden
Meulmansweg 27
3441at


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.