• Alles
 • (2)
  Sport
 • (5)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (11)
  Muziek

Energie verbruik in je woning verminderen

woensdag 18 september 20:00 t/m 22:00 uur

Energiegroep Woerden

Informatie- en inspiratieavond van Energiegroep Woerden voor alle woningeigenaren en huurders in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld.

Een groep inwoners van Woerden helpt andere inwoners in de gemeente Woerden met praktische tips en ondersteuning voor het besparen op energie in de woning.

Veel woningeigenaren en huurders zitten met dezelfde vragen: Ik wil wel iets doen maar ik weet niet waar te beginnen. Wat is er mogelijk voor míjn woning? Hoeveel kost het en wat levert het op? Waar vind ik onafhankelijke informatie? Moet ik alles zelf uitzoeken? Waar vind ik hulp?

Energiegroep Woerden is een groep van 6 mensen (vrijwilligers), die veel kennis en ervaring hebben opgedaan bij het energie zuiniger maken van hun woning en dit willen delen met andere inwoners van Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. De leden van de groep zijn zelf ook nog bezig met het steeds verder energie zuinig maken van hun woning. De ervaring en kennis die zij hebben is divers en samen sta je sterker. Het resultaat is: het werkt - het is leuk - het bespaart geld.

Iedere woning is anders en de behoefte van bewoners is verschillend. Door informatie te geven en mee te denken ontstaat voor de bewoner vanzelf een overzicht van de kleine en grotere stappen, die hij kan nemen om zijn doel te bereiken. Het doel kan vermindering van het energieverbruik zijn, kostenbesparing of comfort verbetering. Afgelopen jaar hebben we 65 mensen een stapje verder kunnen helpen.

Deze avond gaan we in op de kleinere en grotere stappen die je nu kunt ondernemen om minder energie te verbruiken in je woning. Ook zal een bewoner vertellen over de stappen die hij tot nu toe heeft genomen om zijn woning energie zuiniger te maken. Er is ook ruimte voor het stellen van jouw specifieke vragen.


deel deze activiteit

Locatie

InBredius, Kivietstraat 42 (in het Brediuspark) Woerden
Woerden
Kievitstraat 42
3443bg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden