• Alles
 • (5)
  Sport
 • (2)
  Evenement
 • (6)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

HKCW presenteert “in de buitenlucht”

dinsdag 7 juli 20:00 uur

Het blijft kriebelen. Met de huidige corona-regels zijn huiskamerconcerten niet mogelijk. Daarom hebben we het concept “in de buitenlucht” bedacht.

Een concert volgens het concept van Huiskamerconcerten Woerden, maar dan genieten van de

artiest en zijn/haar muziek in de buitenlucht.

1 avond met vooraf geen aankondiging van de artiest en alleen toegankelijk bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld via ons mailadres. De avond ervoor krijgt men de locatie door en op de avond maken we de artiest bekend. Wat we kunnen zeggen over de artiest is dat hij of zij zich fitter voelt dan ooit te voren.

Het moet een avond worden waarbij we in de buitenlucht kunnen genieten van mooie muziek in de natuur met op de achtergrond een mooie zonsondergang. Even wegdromen en vergeten wat er allemaal gaande is op de wereld. We houden de weersverwachtingen goed in de gaten en bepalen de doorgang tijdig.

Natuurlijk nemen we de RIVM-maatregelen serieus! We zorgen voor voldoende afstand en plaatsen de stoelen op een manier zodat we de regels naleven. We verzoeken de bezoekers voorafgaand de bijdrage (€10,-) over te maken, zodat we ook daarbij afstand kunnen houden.

Muziek verbindt ons, geeft rust en zit vol emotie. In deze tijden zijn wij op zoek naar dat ene lichtpuntje om deze live ervaring toch mogelijk te maken.

Wil je bij deze speciale avond aanwezig zijn, stuur een mail naar huiskamerconcertenwoerden@gmail.com

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Cultuur Platform Woerden (CPW) (Het Lichtpuntje).


deel deze activiteit

Locatie

Ontvangt u per mail
Woerden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden