• Alles
 • (5)
  Sport
 • (2)
  Evenement
 • (6)
  Muziek
 • (3)
  Cursus-Workshop

Alleen samen pinksteren vieren

zondag 31 mei 10:00 uur

MK

Om stil te staan bij de betekenis van pinksteren in deze tijd, is er op pinksterzondag 31 mei om 10.00 uur een live persconferentie vanuit de kerken van Woerden op de site kerkpleinwoerden.nl . De gezamenlijke kerkdienst is een persconferentie met uitleg bij de nieuwste pinkstermaatregelen. Er is muziek van de band van de Cama Parousia en de band Joy van de Gereformeerde Kerk. Ook is het mogelijk om live vragen in te sturen.

De online viering wordt uitgezonden via de YouTube-kanalen met medewerking van Hans Berkheij, Martine van der Herberg, Michel Koekkoek, Gertjan Robbemond, Karin Timmerman, Paulien Vervoorn. De dienst zal bestaan uit samen thuis mee zingen, bidden en luisteren. Via YouTube bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen voor de Q&A / het ‘vraag-en-antwoordmoment’, en de aanlevering van gebedsvragen voor de voorbeden.

De gezamenlijke Pinksterdienst is een samenwerking van Het Baken, Cama Parousia, hervormd Noord+West en de Gereformeerde Kerk, Rehobothkerk, hervormd Centrum-Oost en de Lutherse kerk. De pastores en predikanten van deze kerken doen mee in een gezamenlijk Onze Vader.

.


deel deze activiteit

Locatie

Kruiskerk
Woerden
Mesdagplein 4
3443cd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden