• Alles
  • (5)
    Sport
  • (14)
    Muziek

Jacco Versluis Classic 2021 Corona Proof

zondag 30 mei 12:00 t/m zondag 6 juni 12:00 uur

Foto: Bij Veerman

Afgelopen jaar is vanwege Covid-19 de Jacco Versluis Classic helaas geannuleerd. Alle inschrijvingen zijn daarbij doorgeschoven naar de 2022 editie.

Omdat we niet verwachten dat we, door de corona maatregelen, alweer op dezelfde wijze kunnen organiseren als de afgelopen jaren, hebben we voorlopig gekozen voor een alternatieve opzet.

Hiermee kunnen we de 2021 editie zo verantwoord mogelijk en ‘coronaproof’ organiseren. Daarmee kiezen we nu voor zekerheid, zodat de kans groot is dat we ook daadwerkelijk de toertocht kunnen organiseren en we de mogelijkheid geven aan deelnemers om hun bijdrage aan de Hartstichting te leveren.

De opzet is als volgt; wij hebben een speciale ‘hartroute’ gemaakt en door je in te schrijven kan je gratis meedoen en krijg je een eigen actiepagina om sponsors te werven. Er is dus geen vast start en finish moment en je kan de route op eigen initiatief rijden op 29 mei of de dagen er omheen.

Had je in 2020 ingeschreven voor onze toertocht dan ontvang je per mail een unieke code voor de editie in 2022. Zodoende heb je als eerste de mogelijkheid om te her-inschrijven en een dag en tijdvak te kiezen.


deel deze activiteit

Locatie

Kerkplein Woerden
Woerden
Kerkplein
3441bg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden