• Alles
 • (4)
  Overig
 • (1)
  Sport
 • (4)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (4)
  Muziek

Laat gratis je schilderij taxeren !

zondag 16 juni 12:00 t/m 16:00 uur

Pieternel Linssen

De vorige taxatiedag in november was een groot succes! Het was razend druk en taxateur Toon Wildeboer kreeg veel interessante en bijzondere kunstwerken onder ogen. Voor wie er toen niet bij kon zijn, organiseert Het SchilderLaB op 16 juni weer een taxatie. Heb je thuis een schilderij, een tekening, aquarel of ets waarvan je niet weet wie het gemaakt heeft, wat het waard is, of dat het loont om het te laten restaureren? Kom dan op zondag 16 juni naar het SchilderLaB in Harmelen en laat je kunstwerk gratis taxeren door Toon Wildeboer. Stel je toch eens voor dat je zomaar een grote of kleine meester in huis hebt!

Niks om te laten taxeren, maar toch nieuwsgierig? Bij het Dorpshuis kun je terecht voor een lekkere kop koffie met taart en is het verhaal van Wildeboer live te volgen.

Over Toon Wildeboer

De Hilversumse kunstenaar, galeriehouder en taxateur Toon Wildeboer verzorgde vijftien jaar lang de exposities in het Koetshuis van Kasteel Groeneveld in Baarn. In navolging van Tussen Kunst en Kitsch hield hij taxatiedagen voor mensen uit het Gooi. Zo ontdekte hij menig meesterwerk, van Rembrandt tot Breitner en vele andere kunstenaars van de Larense- en Haagse School. In Baarn taxeert hij niet meer, maar nog wel iedere zaterdagmiddag in Laren. En nu dus weer in Harmelen!

Over het SchilderLaB

Oprichters van Het SchilderLaB, Iris Bekkers en Pieternel Linssen, zijn gek op tekenen & schilderen en ervan overtuigd dat iedereen hiervan kan genieten. Om je te enthousiasmeren bieden zij gedurende een cursusjaar verschillende thema’s aan, waar nieuwe (kunst)historische achtergronden, materialen en technieken aan de orde komen. Je raakt geïnspireerd door de werkwijze van bekende en minder bekende kunstenaars en ontwikkelt je eigen stijl. Zo ontdek je wat jij het leukst vindt om te doen en dat motiveert om jezelf te blijven ontwikkelen!

Kijk op www.hetschilderlab.nl voor meer info!


deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis Harmelen
Harmelen
Schoollaan 8
3481gh


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden