• Alles
 • (4)
  Overig
 • (2)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (15)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Luan Buleshkaj en Pieter Verelst

woensdag 28 juli 19:30 uur

Foto:

Cabarettalent van nu, Corona-proof, in de buitenlucht op een zomeravond met een drankje erbij! Met hun pop-up buitenpodium komen de Klapstoelkabaret artiesten naar u toe. Dubbel genieten met Pieter en Luan: een avondvullend programma met humor, muzikalele vondsten en de spoken word-kunst.

Dubbel genieten met deze twee theaterdieren tijdens het klapstoelcabaret in de sfeervolle kerktuin van Plein 7. Luan is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en is een gevestigde naam in de spoken word-scene in Nederland. Sinds de Albanese Amsterdammer uit De Baarsjes entree maakte in de poëziewereld stond hij al op vele gerenommeerde podia in Nederland. Sinds mei 2020 is Luan aan het rondtrekken door Nederland met zijn eerste solo-theatervoorstelling genaamd Leeuwenkind. In september 2020 won hij met deze voorstelling de Beste of Fringe 2020 tijdens het Amsterdam Fringe Festival en een maand later sleepte hij de Shaffy Cheque in de wacht bij het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Pieter won in 2015 met Mijn broer en ik zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en een jaar later zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het befaamde Camerettenfestival in Rotterdam. In de herfst van 2017 werd Mijn broer en ik een avondvullende cabaretvoorstelling. Intussen tourt deze Vlaming met zijn tweede solovoorstelling Amai. Deze voorstelling zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties en angst. Want amai. Het is toch allemaal wat. Naast cabaretier is Pieter Verelst ook vlogger en speelde hij zeer diverse rollen in toneelstukken en muziektheaterproducties.

Deze voorstelling valt onder ons Zomerprogramma “Het Klooster Speelt Buiten” en vindt plaats in Het Kasteel, Kasteel 3, 3441 BZ Woerden. Er wordt dus gespeeld in de buitenlucht, we vertrouwen op goed weer en laten ons niet kisten door een zomerbui. Wilt u hier bij uw kledingkeuze rekening mee houden? Vanzelfsprekend zullen we bij te slecht weer de voorstelling, indien mogelijk, overdekt spelen of verplaatsen naar een andere datum.

Kaarten kosten € 19,50 en zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl of via de Theaterkassa, tel. 0348-423066 (tijdens kantooruren).


deel deze activiteit

Locatie

Kasteel Woerden
Woerden
Kasteel 3
3441bz


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden