• Alles
  • (5)
    Sport
  • (2)
    Muziek

Online workshop: Het Nieuwe Werven

dinsdag 26 januari 19:30 uur

Vrijwilligers werven, soms lijkt het alsof je aan een dood paard loopt te trekken. Maar dat hoeft niet zo te zijn. In deze workshop verplaats je je in de nieuwe vrijwilliger en leer je de sleutelfactoren voor een nieuwe manier van werven. Vrijwilligers werven wordt weer leuk!

Kernvragen die we bespreken zijn: Wat kun je doen om vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken? Hoe denkt een potentiële vrijwilliger en wat maakt dat iemand wel of niet kiest voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie?

Verder leer je wie je echte concurrenten zijn (spoiler: het is niet wie je denkt dat het is) en krijg je ideeën over hoe je jezelf als organisatie kunt profileren zodat je aantrekkelijker wordt voor vrijwilligers.

Bij elke kernvraag hoort een praktische oefening waarin je de informatie direct kunt toepassen op je eigen organisatie. Je krijgt tips die snel toepasbaar zijn en met een kleine moeite groot resultaat opleveren. Dan kom jij weer toe aan dingen die nu blijven liggen.

De workshop wordt gegeven door Heleen van Egmond. Vanuit adviesbureau The Happy Volunteer helpt zij vrijwilligersorganisaties om zichtbaar te worden en zo meer mensen aan te trekken.

De workshop vindt plaats in een online omgeving. Na aanmelding ontvang je van ons meer informatie over het online bijwonen hiervan.

Aanmelden via www.hartvoorwoerden.nl of info@hartvoorwoerden.nl of 0348 421101

Deze workshop is onderdeel van de VrijwilligersAcademie van Hart voor Woerden


deel deze activiteit

Locatie

online
Woerden
Dr. Schoutenlaan 14
3445cn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden