• Alles
 • (5)
  Overig
 • (2)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (16)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Openbare vergadering Sportoverleg Woerden

maandag 13 september 20:00 t/m 22:00 uur

Het Sportoverleg Woerden is een adviesorgaan dat de gemeente (gevraagd en ongevraagd) adviseert. Het Sportoverleg organiseert in samenwerking met de gemeente Woerden ook sportcafés, waarbij de Woerdense sportaanbieders bijgepraat worden over actuele thema's uit de landelijke en Woerdense sport. De onafhankelijke leden van het overleg zijn deskundig op het gebied van spelen, sport en bewegen en nemen vrijwillig deel aan het overleg.

Het Woerdense Sportoverleg komt ongeveer 6 keer per jaar bij elkaar. De vergaderingen van het Sportoverleg zijn openbaar. Lijkt het u/je leuk om mee te denken over het sportbeleid van de Gemeente Woerden? Woon dan gerust eens een vergadering bij! Het wordt op prijs gesteld als je dit vooraf laat weten, door een e-mail met je aanmelding te sturen naar de voorzitter Tom van Wijk via sportoverleg@woerden.nl

De vergaderingen worden normaliter gehouden in een ruimte in het vergadercentrum van de gemeente Woerden (gevestigd op de Blekerijlaan 14 in Woerden). In verband met de coronamaatregelen bestaat de mogelijkheid dat de vergaderingen online worden gehouden.

De vergaderingen starten om 20.00 uur en worden afgerond rond 22.00/22.30 uur.


deel deze activiteit

Locatie

Gemeentehuis
Woerden
Blekerijlaan 14
3447gr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden