• Alles
 • (4)
  Overig
 • (2)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (15)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Patrick Nederkoorn speelt buiten

donderdag 29 juli 19:30 uur

Foto:

Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart' (NRC)

Op een klapstoel heerlijk genieten van live theater in een stadstuin! Patrick is een verhalenverteller pur sang. Hij werd genomineerd voor de Neerlands Hoop en won (samen met Jan Beuving en Tom Dicke) de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied met Die geur. Patrick werkt onder andere voor Met het oog op morgen, Spijkers met Koppen en Tijd voor Max. In zijn voorstellingen verweeft hij zijn eigen verhalen met de actualiteit. NRC beloonde dat met vier sterren: ‘Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart’.

Deze voorstelling valt onder ons Zomerprogramma “Het Klooster Speelt Buiten” en vindt plaats in Het Kasteel, Kasteel 3, 3441 BZ Woerden.

Er wordt dus gespeeld in de buitenlucht, we vertrouwen op goed weer en laten ons niet kisten door een zomerbui. Wilt u hier bij uw kledingkeuze rekening mee houden? Vanzelfsprekend zullen we bij te slecht weer de voorstelling, indien mogelijk, overdekt spelen of verplaatsen naar een andere datum.

Kaarten kosten € 19,50 en zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl of via de Theaterkassa, tel. 0348-423066 (tijdens kantooruren).


deel deze activiteit

Locatie

Kasteel Woerden
Woerden
Kasteel 3
3441bz


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden