• Alles

PREMIERE IN HET FILMCAFE: NOCTURNE

maandag 20 mei 19:30 uur

onbekend (persfoto)

Een poos geleden draaiden we in het Filmcafé de korte film “Onno de Onwetende” van de jonge en veelbelovende Nederlandse regisseur Viktor van der Valk. Nu gaat zijn eerste speelfilm in première: NOCTURNE. We zagen deze film eerder dit jaar tijdens het Internationaal Filmfestival Rotterdam, en wilden maar een ding: een première in het Filmcafé! Dat is (bijna) gelukt: op 9 mei debuteert NOCTURNE in filmtheaters door heel Nederland, en op 20 mei kun je ‘m zien in het RIE Theater. En daar zijn we trots op!

NOCTURNE is een film noir over liefde, over volwassen worden, deadlines en inspiratie. Theatraal, sentimenteel, jeugdig, komisch, muzikaal, ambitieus. Een speelse tragedie over een hopeloze romanticus en zijn poging tot film.

Laat je verrassen door dit bijster originele verhaal en de geheel eigen filmstijl van regisseur Viktor van der Valk. En kom in het voorprogramma (nog eens) kijken naar zijn korte film “Onno de Onwetende”. Een avond lang film noir!

NOCTURNE is te zien op maandagavond 20 mei in het RIE Theater. Aanvang filmprogramma: 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.

Toegang: 5 euro, kaartverkoop online via www.rietheater.nl en aan de deur (let op: beperkte plaatsen, vol is vol!).


deel deze activiteit

Locatie

Rie Theater
Woerden
Franse Steeg 6
3441cw