• Alles
 • (4)
  Overig
 • (1)
  Sport
 • (4)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (4)
  Muziek

Thema-avond Pubes en autisme

donderdag 20 juni 19:30 t/m vrijdag 20 september 22:00 uur

Tijdens de thema-avond biedt MEE-consulent Nelleke Wassenaar een kijkje in het brein, gedrag en vooral het binnenste van een puber met autisme. “Ik zal uitleg geven over wat nu de beperking is en welk gedrag bij de puber hoort. Bij twijfel: kies voor de beperking, dat levert meer op.” Nelleke Wassenaar geeft voor MEE cursussen over pubers en autisme en biedt meer inzicht in deze boeiende maar soms ook lastige leeftijdscategorie. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Dat doen we gezamenlijk of in groepjes, afhankelijk van de behoefte bij de aanwezigen. Tot besluit kunnen de aanwezigen ervaringen uitwisselen, boeken en folders inzien.

Nelleke Wassenaar was in september 2011 ook bij ons AIC te gast. Zij was toen werkzaam bij MEE, nu bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Zeist. Ze geeft nog steeds cursussen over pubers en autisme, trainingen voor partners van mensen met autisme en individuele ouder- en partnerondersteuning.

Info, kosten en aanmelden

Het programma start om 19.45 uur en duurt tot uiterlijk tot 22.00 uur met de gelegenheid om boeken in te zien en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@autismewoerden.nl. Voor privépersonen: leden NVA gratis, niet-leden 5 euro. Betalen bij binnenkomst. Professionals 10 euro per persoon (vooraf te betalen, u krijgt een factuur).

De toegang is inclusief koffie en thee. Professionals kunnen op verzoek een bewijs van deelname ontvangen.


deel deze activiteit

Locatie

De Plint
Woerden
Jozef Israelslaan 20
3443cs


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden