• Alles
  • (5)
    Sport
  • (2)
    Muziek

Webinar: Ondernemen tijdens een pandemie

donderdag 25 februari 20:00 t/m 21:15 uur

Ondernemen tijdens deze COVID-pandemie is bizar en soms ook niet makkelijk. Sommige branches lopen heel goed, andere liggen volledig stil en weer andere hebben wel werk maar aanzienlijk minder dan voorheen. De toekomst is onzeker. We weten niet hoe lang het nog duurt en wat er (economisch) daarna op ons af komt.

Ook bij de ZZP-ers is dit goed te merken. ZOOOM ZZP Collectief Woerden organiseert daarom een webinar over deze moeilijke tijd. We geven inzicht in de cijfers van de regio. Daarnaast wordt toegelicht welke mogelijkheden er zijn voor advies, ondersteuning en financiële hulp. Kortom, een webinar dat je als ZZP-er niet mag missen! Je kunt je ook aanmelden als je (nog) geen lid bent van ZOOOM.

Aanvang: 20.00 uur

Sprekers:

George Becht, wethouder in Woerden, zal het webinar openen en zijn visie vanuit de gemeente met ons delen.

Gert Jan Jansen op de Haar, Project Manager bij Economic Board Utrecht (EBU), zal toelichten wat URECA voor jou kan doen. URECA is een initiatief van het Economic Board Utrecht, gefinancierd door de provincie. Bij URECA kan je terecht voor onafhankelijk en gratis advies voor jouw bedrijf, maar ook als je alleen een keer wilt sparren of je ideeën wilt spiegelen.

Abdel Harchaoui, Bbz specialist bij FermWerk in Woerden, informeert ons over de TOZO-regeling, maar ook andere, nieuwe ontwikkelingen die er zijn vanuit de overheid voor ZZP-ers.

Er is natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen!

Aanmelden via voorzitter@zzpwoerden.nl


deel deze activiteit

Locatie

online
Woerden
Dr. Schoutenlaan 14
3445cn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden