Afbeelding

Bingo

zaterdag 1 oktober 2022 20:30 t/m 23:30

20:30, Woerden, kantine SC Woerden, Steinhagenseweg 7

Maandelijkse bingoavond (elke eerste zaterdag van maand) bij de voetbalclub. Er worden dertien ronden bingo gespeeld met daarin twee keer een semi super ronde met de hoofdprijs van 75 euro en één keer de super ronde met de hoofdprijs van 150 euro. In een van deze ronde de kaart vol voor het 57e getal, dan verhoogt de organisatie het prijzenbedrag met 125 euro. Na ronde zes is er een pauze met daarin een loterij met de hoofdprijs van een nauwelijks te tillen levensmiddelenmand. Alle prijzen zijn om te wisselen tegen een waardebon van Kaas- en Kiphandel Van Bemmel uit de Voorstraat. Voor dertien ronden bingo betalen deelnemers 10 euro. De kantine is vanaf 19.00 uur geopend.

Locatie