Afbeelding
Foto: aangeleverd

Birth of the Beat in Het Klooster

zaterdag 22 oktober 2022 20:15

20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Drums United komt met een gloednieuw innovatief programma: Birth of the Beat. De internationaal befaamde topdrummer Lucas van Merwijk is al z’n hele leven bezeten van drums en reist over de hele wereld op zoek naar hun oorsprong. De fascinerende wereldreis die de drums samen met de mens maakten, wordt nu op indrukwekkende wijze vertoond. Er wordt echter niet alleen maar getrommeld. Bezoekers beleven een adembenemende avond met muziek, zang, dans, virtuositeit en indrukwekkende projecties. Kaarten à 19,50 euro per stuk zijn te bestellen via www.kloosterwoerden.nl

Van 16.00 tot 17.00 geven de slagwerkers van Drums United een workshop in de theaterzaal van Het Klooster. Een unieke kans om samen met andere drummers ritmes uit alle windstreken te leren en samen te spelen. Toegangsprijs (inclusief workshop) is 27 euro. De workshop is gratis voor drumcursisten van Het Klooster in combinatie met een kaartje voor de voorstelling.

Locatie