Afbeelding

Harto speelt ‘Liever geen bloemen’

zaterdag 22 oktober 2022 20:00

20:00, Harmelen, Ons Dezibel, Wilhelminalaan 1

Toneelvereniging Harto speelt het blijspel ‘Liever geen bloemen’. Het verhaal begint als George Kimball, een zeer zwaarmoedig persoon, zijn dokter hoort praten over een andere patiënt die opgegeven is vanwege hartproblemen. George denkt dat het over hem gaat en hij aanvaart dapper zijn lot. Alle zaken worden op orde gesteld en hij schrijft een hartverscheurende brief aan zijn vrouw, die ze mag lezen na zijn overlijden. Ook zorgt hij voor de toekomstige weduwe. Op de begraafplaats koopt hij genoeg ruimte voor zichzelf, zijn vrouw en haar nieuwe echtgenoot. Hilariteit en complicaties volgen...

Entreeprijs is 10 euro. Reserveren kan online via www.harto.nl.  

Locatie