Met schrijftolk en gebarentolk voor doven en slechthorenden
Met schrijftolk en gebarentolk voor doven en slechthorenden Foto: Tatjana Almuli

Damn Honey (try-out) in Het Klooster

vrijdag 28 oktober 2022 20:15

20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77 

Marie Lotte Hagen en en Nydia Van Voorthuizen, de founding mothers van Damn Honey de podcast, zijn er klaar mee. In deze voorstelling over shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen, schoppen ze allerlei misverstanden met verve voor je onderuit. 

Aan de hand van hun eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd sommige dingen zijn die we met z’n allen als doodnormaal beschouwen. Ze breken dwars door alle taboes heen. Ze praten open over alles waarvan ze vroeger dachten dat Niemand Dit Ooit Te Weten Mocht Komen en nemen mensen mee in hun zoektocht naar wat feminisme voor hen betekent.

Bij de voorstelling is een tolk aanwezig om de voorstelling toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden. Dit wordt gefaciliteerd door Theater met Tolk.

Kaarten à 19 euro zijn verkrijgbaar via de website van Het Klooster

www.kloosterwoerden.nl