De organisatie van Culture Run Woerden
De organisatie van Culture Run Woerden Foto: Dennis van Gulik Fotografie

Culture Run Woerden voor jong en oud

zondag 9 oktober 2022 12:00 t/m 17:00

12:00-17:00, Woerden, Exercitieveld/Westdampark

Ter gelegenheid van feestjaar Woerden 650 is er een hardloopevenement bestaande uit drie onderdelen: Kids Colour Obstacle Run (600 meter, start om 11.00 uur), FLOW (Fietsen Lopen Om Woerden voor duo’s, 21 kilometer, start om 12.00 uur) en Urban Run, 6,5 door binnenstad, start vanaf 14.00 uur). 

De Kidsrun start vanuit Westdampark en finisht op het Exercitieveld. De FLOW is een duo halve marathon (afwisselend lopen fietsen met twee deelnemers) langs verschillende proefplaatsen in Kamerik, Harmelen en Woerden. Loop door het stoomgemaal, ervaar de stilte bij De Kievit en treed binnen in een oud kaaspakhuis. Tot slot sluit het laatste stuk van de FLOW aan bij de Urban Run. De Urban Run is 6,5 kilometer lang genieten van culturele hotspots, historische gebouwen en verrassende plekken in de binnenstad.

www.culturerunwoerden.nl