Afbeelding
Foto:

n00b (try-out)

zaterdag 12 november 2022 20:15 t/m 20:15

20:00, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Een avondvullende voorstelling over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Cabaret en muziek voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen zomer een droomdebuut. In juni 2021 studeerden ze af en wonnen ze de Top Naeff prijs, Ook wonnen ze dat jaar (2021) het Amsterdams Kleinkunst Festival, de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs.

Kaarten à 18 euro zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.