• Thijs van de Meeberg.
• Thijs van de Meeberg. Foto: Anneloes van den Andel

Thijs van de Meeberg in Het Klooster

vrijdag 18 november 2022 20:15

20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

De Brabantse cabaretier Thijs van de Meeberg komt met zijn voorstelling ‘Meer dan Mogelijk’ naar Woerden. Van de Meeberg won in 2015 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival, dat was de kickstart van zijn carrière. De jury roemde vooral zijn improvisatiekunsten. Die kwaliteit komt ook zeker tot uiting in ‘Meer dan Mogelijk’. 

In ‘Meer dan Mogelijk’, zijn derde soloprogramma, vraagt Thijs zich af hoe het toch kan dat hoe ouder hij wordt hoe banger hij is. En daar heeft hij u hard bij nodig, want alleen komt hij er niet uit. Zodra dat opgelost is is er weer van alles mogelijk en misschien wel meer dan dat…

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.