Afbeelding
Foto: Emre via Unsplash

Koffieochtenden in Maranathakerk

dinsdag 20 december 10:00 - 12:00

10:00-12:00, Woerden, Maranathakerk, Molenvlietbaan 10

Elke dinsdagochtend is er de mogelijkheid voor iedereen in de wijk Molenvliet en daarbuiten om met elkaar koffie te drinken en nader kennis te maken in de Maranathakerk.

De PKN Woerden stelt deze ruimte beschikbaar voor mensen die het fijn vinden om andere mensen te leren kennen. Een ontmoeting met mensen in een andere setting dan de thuissituatie is in deze tijd geen vanzelfsprekendheid. Ook kunnen bijvoorbeeld buurtgenoten met elkaar van deze voorziening gebruik maken. Er wordt gratis een kop koffie/thee/limonade met wat lekkers aangeboden. Wekelijks zijn twee gast vrouwen/mannen aanwezig.

De inloop is er voor mensen jong en oud. Voor kinderen is er een speelhoek aanwezig. Opgave is niet nodig, er is vrij entree. Meer informatie via: 0348-410111 of e-mail: kosterijmaranathakerk@gmail.com.