Afbeelding
Foto: Ruud van der Hoeven

Sfeervolle kerstmarkt in en om H2O

vrijdag 9 december 2022 16:00 tot 21:00

16:00-21:00, Harmelen, recreatiecentrum H2O, De Uithof 1

Een tweedaagse bijna geheel overdekte kerstmarkt op vrijdag 9 en zaterdag 10 december. In de sporthal en foyer staan ruim dertig marktkramen met elektrische kerstverlichting en een tiental verkooptafels met een productaanbod binnen het thema ‘Kerst en Winter’. 

Op het buitenterrein staan onder andere een foodkraam en een oud-Hollandse oliebollenkraam. Verder kunnen bezoekers genieten van een demonstratie door een kaarsenmakerij en staan er, afhankelijk van het aanbod, een twintigtal extra kramen. Alles sfeervol aangekleed en gezellig verlicht. Lekker eten en drinken wordt verzorgd door het restaurant van H2O. Er wordt de hele dag muziek gespeeld en er zijn ook live optredens van onder andere KiKa fonds saxofonist Ben Wissink. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen aanwezig.

De organisatie is nog op zoek naar standhouders voor één of beide dagen in een kraam (zakelijk en particulier) of met een verkooptafel in het restaurant (alleen particulieren). Meer informatie is te vinden op onderstaande website. 

www.rc-productions.nl