Doe mee met het koor ‘Zingen voor je Leven’

woensdag 25 januari 2023 10:00 t/m 12:30

10:00-12:30, Woerden, Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12

In januari en februari oefent het Utrechtse Zingen voor je Leven koor op drie woensdagochtenden in het inloophuis. Dat is op 25 januari en 8 en 22 februari. Het koor bestaat sinds 2011, is door corona flink geslonken en zocht de samenwerking met het inloophuis. Mogelijk is dit koor een blijvertje in Woerden.

Het koor Zingen voor je Leven is een initiatief van Kanker in Beeld. In verschillende plaatsen in Nederland bestaan dergelijke koren. Zingen betekent voor veel mensen plezier en even ontsnappen aan de werkelijkheid die soms heel zwaar kan zijn door het leven met en na kanker. 

Het Utrechtse Zingen voor je leven koor had na het stoppen van het Utrechtse Inloophuis geen echte verbinding meer met de doelgroep en na corona waren er nog maar negen leden over. Vandaar dat zij in Woerden aanklopten. Iedereen die met de ziekte kanker te maken heeft kan meedoen. Deelname kost 6,50 euro per keer. Dit kan per keer contant of via een Tikkie betaald worden. 

Aanmelden is noodzakelijk en kan telefonisch via: 06-14004496, per e-mail: info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het inloophuis tijdens openingstijden.