Afbeelding
Foto: Lidy Nieuwendijk

Oogst boompjes op Landgoed Bredius

zaterdag 28 januari 2023 9:30 t/m 15:00

09:30-15:00, Woerden, NME-Centrum InBredius, Kievitstraat 42 

Landgoed Bredius en Meer Bomen Nu slaan de handen ineen om zaailingen te redden en roept iedereen op om te helpen. Meer Bomen Nu is een landelijke campagne om jonge boompjes en struiken te verhuizen van kansarme naar kansrijke plekken. Ook op Landgoed Bredius staan zaailingen op plekken waar ze geen kans hebben: te weinig licht, te dicht op elkaar of te dicht bij het pad. Voor de bomen is al een nieuwe plek gevonden bij boeren en burgers, maar elke vrijwilliger mag ook wat bomen mee naar huis nemen. De verplantmethode van Meer Bomen Nu helpt klimaatverandering tegen te gaan én biedt vrijwilligers een heerlijke dag in de natuur. 

Wie mee wil doen kan zich aanmelden via deze link.