Afbeelding
Foto: Jesse Claus

Nederpop All Stars met Loïs Lane

vrijdag 13 oktober 2023 20:15

20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Loïs Lane en de Nederpop All Stars halen het beste in elkaar naar boven tijdens dit feest van herkenning.

De muziek van toen. Helemaal van nu. Al een aantal seizoenen nemen De Nederpop All Stars je mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze in het theater met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Met hun unieke mix van funk, soul, r&b, rock en hemelse stemmen zongen zij Nederlandse podia verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time

Veel grote Loïs Lane hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers zullen niet ontbreken. Lastig om in je stoel te blijven zitten speciaal tijdens het ‘Nederpop-discoblok’. In eerste instantie was Jan Douwe Kroeske gastartiest. Aangezien de tournee met Jan Douwe niet door kon gaan, is Loïs Lane nu de gastartiest. 

Kaarten à 28 euro zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl