• Tosca Menten staat op 14 oktober in Het Klooster.
• Tosca Menten staat op 14 oktober in Het Klooster. Foto: rechtenvrij beeld

Kinderboekenweek met Tosca Menten in Het Klooster

zaterdag 14 oktober 2023 16:00

16:00, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Ook dit jaar komen de Woerdense kinderboekenschrijfster Tosca Menten en muzikant Mirek Walton naar het theater in de Kinderboekenweek. Bij mij thuis (7+) is een familievoorstelling vol liedjes en verhalen met na afloop een meet & greet met Tosca.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Bij mij thuis. In een voorstelling vol liedjes en verhalen neemt Tosca Menten bezoekers mee naar wonderbaarlijke woningen, bizarre huisdieren en natuurlijk ook oude bekenden.  

Tosca Menten is een rasechte verhalenverteller en staat bekend als de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland. Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans verslinden haar boeken, en haar serie over Dummie de mummie is verfilmd en wereldwijd vertaald.

Kaarten kosten 8,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.