Biebfabriek met voorlezen en workshop

dinsdag 17 oktober 2023 10:30 tot 12:00

10:30-12:00, Woerden, Stadsmuseum Woerden, Kerkplein 6

In samenwerking met Bibliotheek Het Groene Hart organiseert het Stadsmuseum in de herfstvakantie een leuke activiteit voor kinderen vanaf 5 jaar. Geniet van een mooi verhaal, ontdek met een rondleiding de verborgen schatten en teken daarna een eigen kunstwerk.

Voorlezer Marianne leest een spannend verhaal voor, waarna een gids van het museum met de kinderen de expositie bezoekt. Daarna gaan ze zelf aan de slag met urban sketchen. Urban sketchers proberen met hun tekeningen de plaatsen en momenten weer te geven zoals ze die met hun eigen ogen zien. Dit gebeurt zowel op alledaagse plaatsen als ook op reis. 

Tijdens de Biebfabriek is de activiteit en het bezoek aan het Stadsmuseum gratis. Aanmelden kan via de website. 

www.stadsmuseumweorden.nl/agenda