Afbeelding
Foto: Jaap Scheeren

Peutervoorstelling Doe eens lief in Het Klooster

woensdag 18 oktober 2023 15:00

15:00, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

In Doe eens lief oefenen we de kunst van het lief doen. Met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, ruziemaken, dansen en botsen.

Hoe maak je ruzie met je lievelingsknuffel? Zijn monsters ook weleens verdrietig? Hoe vang je een stip? Wanneer zeg je sorry? Kan je van een monster houden? En hoe dans je als je boosheid in je benen zit? Doe eens lief is een brutale, beeldende en fysieke ode aan het oefenen in lief zijn.

Twee spelers creëren samen ter plekke een wereld vol kleine ruzies en grote goedmaakpogingen. In een wit decor laten ze live animaties tot leven komen. Ze tekenen een stip, een mug, een boot, een droom, een monster of een eindeloze zee. Zo snel als ze rennen en struikelen, is de wereld die ze hebben gemaakt ook weer weg. Om vervolgens weer een nieuwe wereld te creëren waarin ze kunnen verdwijnen.

De entree voor de peutervoorstelling Doe eens lief (2+) is 12,50 euro. Kaartjes zijn te koop via: 

www.kloosterwoerden.nl