• The Bentleys en The Bendellas staan samen in Het Klooster.
• The Bentleys en The Bendellas staan samen in Het Klooster. Foto: Martin Dijkstra

Echoes of the 50’s & 60’s

vrijdag 20 oktober 2023 20:15

20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77 

The Bentleys laten zich niet beperken door een jaartal. Nummers als Sweet Home Alabama van Lynyrd Skynyrd (1974) en Listen To The Music van Doobie Brothers (1972) passen perfect bij hun sound. The Bentleys zochten en vonden Echoes of the 50’s & 60’s.

Samen met The Bendellas zetten zij een feel good-show neer met swingende muziek, dans, samenzang, diva’s in glitterjurken, kleurrijke projecties van videokunstenaar Eboman en mooie verhalen met die vertrouwde 50’s & 60’s-sfeer. Met muziek van onder andere Elvis Presley, Carole King, The Beatles, T. Rex, Etta James, Fleetwood Mac, Dolly Parton, The Rolling Stones, Johnny Cash, Ike & Tina Turner en Van Morrison.

Kaarten kosten 27,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.