• Podium Bredius Woerden.
• Podium Bredius Woerden. Foto: © HansPieters.nl

Company 5 presenteert opnieuw ‘Kom Lekker Dansen’

zaterdag 7 oktober 2023 20:30 tot zondag 8 oktober 1:00

20:30, Woerden, Podium Bredius, Burgemeester H.G. van Kempensingel 31 

De tweede editie dit seizoen van ‘Kom Lekker Dansen’, met de nieuwe Company 5 discoshow en old-school dj Mac the Knife. Tijdens de avond worden de beste soul-, disco- en funk-tracks gedraaid, gecombineerd met dansbare pop/rock songs, in principe gemaakt tussen 1965 en 1999.

De entree is 7,50 euro. Het eerste drankje is inbegrepen in de prijs van het e-ticket, en niet bij een toegangsbewijs dat aan de deur is gekocht. Daarnaast krijgt elke koper van een e-ticket deze automatisch terugbetaald als het evenement - om wat voor reden dan ook - niet door kan gaan. 

www.company5.nl