Afbeelding
Foto: eigen foto

Proefles biodanza, bewegen op mooie muziek

donderdag 30 november 2023 10:00 tot donderdag 21 december 11:30

10:00-11:30, Woerden, Sol Sport, Ampèreweg 3 

Biodanza is dansen volgens een bepaald systeem. En dat allemaal met behulp van diverse muziekstijlen uit verschillende tijden. Pasjes leren is er niet bij, corrigeren is ook niet van belang. Iedereen mag dansen zoals zij op dat moment zelf willen. 

In het eerste deel van de workshop zijn de dansen gericht op vitaliteit en alertheid, in het tweede deel gaat het meer om overgave aan de melodie en de ontspannende muziek. 

Meedoen aan een proefles kan in november en december. De kosten bedragen 10 euro. Daarna kost een losse les 13 tot 16 euro, afhankelijk voor welk kaartsoort iemand kiest. Meer informatie telefonisch of via app: 06-36060560.

www.dansmetaandacht.nl