Stoelyoga in Samen sterk huis

vrijdag 1 december 2023 10:00 tot 12:00

10:00-12:00, Woerden, Samen sterk huis, Wilhelminaweg 12

Diana Horsman verzorgt een kennismakingsles stoelyoga. Stoelyoga is de meest milde vorm van yoga en wordt zittend op of staand bij een stoel beoefend. Het is een ontspannende bewegingsvorm die een positieve uitwerking heeft op pijn en bewegingsbeperkingen. Ook oefeningen ter verbetering van het zelfhelend vermogen komen aan bod. Voor geestelijke ontspanning worden ademhalingstechnieken en meditatie ingezet. Net als alle andere activiteiten van het Samen sterk huis is ook deze activiteit bedoeld voor mensen die te maken hebben met kanker. 

Aanmelden kan telefonisch via: 06-14004496, per e-mail: info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis tijdens openingstijden.