• Annelies Spek.
• Annelies Spek. Foto: aangeleverd

Annelies Spek over Autisme/ADHD

maandag 11 december 2023 18:30

18:30, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Annelies Spek houdt een lezing over Autisme/ ADHD. ADHD en autisme zijn niet altijd gemakkelijk te onderscheiden. Toch is het belangrijk om het onderscheid goed te kunnen maken, omdat passende behandeling sterk uiteen kan lopen.

Soms komen ADHD en autisme (of ASS) samen voor. Ook dit is belangrijk om te weten, want dit vraagt om een andersoortige aanpak in de zorg. Tijdens de lezing gaat Annelies Spek in op het onderscheiden én het samengaan van autisme en ADHD en de hierbij passende behandeling.

Annelies Spek is hoofd van het Autisme Expertise Centrum in Eemnes. Ze is klinisch psycholoog en senior wetenschappelijk onderzoeker. Ze is gepromoveerd op ASS bij volwassenen. Het Autisme Expertise Centrum in Eemnes biedt diagnostisch onderzoek en behandeling aan mensen met ASS. 

De entree bedraagt voor mensen met autisme en/of hun naasten 5 euro per persoon. Hulpverleners/professionals betalen 10 euro. Bestellen kan via deze link