• Start van de Santa Run.
• Start van de Santa Run. Foto: Hans Pieters | HaPe media

Santa Run in binnenstad Woerden

zaterdag 16 december 2023 14:00

14:00, Woerden, Kerkplein (voor Plein 7)

De binnenstad van Woerden zal weer rood-wit kleuren tijdens de vierde editie van de Santa Run. Iedereen kan deelnemen. Alle deelnemers wandelen of rennen verkleed als kerstman door het centrum. Een mooi moment om alvast in de kerstsfeer te komen en tegelijkertijd het goede doel te steunen. De organisatie is in handen van Rotaryclub Woerden Laurium.

De opbrengsten gaan dit jaar naar twee lokale doelen: stichting De Mantelmeeuw en groenprojecten in Woerden. De Mantelmeeuw ondersteunt mensen in de laatste fase van hun leven en hun naasten. Thuis of in het hospice. Daarnaast ondersteunt de rotaryclub al zes jaar lang groenprojecten in Woerden die de leefbaarheid en duurzaamheid ten goede komen, zoals ingezaaide bloementuinen. 

De Santa Run is een evenement waar het plezier voorop staat. Alle deelnemers krijgen bij inschrijving een volledig kerstman-tenue. Na afloop ligt er voor elke deelnemer een medaille klaar. Wie al een kerstmannenpak heeft, kan dit aangeven bij de inschrijving

Deelnemers verzamelen zich vanaf 14.00 uur waarna om 14.20 uur een warming-up begint. Om 14.30 uur is de start van de Sata Run. Om 16.15 uur is er een loterij met allerlei lokale producten.