Afbeelding
Foto: aangeleverd

Mini-musical De Kleine Zeemeermin

zondag 17 december 2023 10:00 tot 11:00

10:00-11:00, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in deze mini-musical. 

Het Zeepaardje is het verrassingsfeestje van zeemeermin Raana haar zestiende verjaardag aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen ze voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen.... 

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door De Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, voor iedereen vanaf 3 jaar. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.