• Leden van INV 'de Buitenbanjers' aan het werk op Landgoed Bredius.
• Leden van INV 'de Buitenbanjers' aan het werk op Landgoed Bredius. Foto: André van Kleinwee

Wilgen en elzen zagen

zaterdag 2 december 2023 10:00 tot 12:00

10:00-12:00, Woerden, NME-Centrum InBredius, Kievitstraat 42 

Jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar gaan met de IVN jeugdnatuurgroep ‘de Buitenbanjers’ wilgen en elzen zagen op Landgoed Bredius. Van de takken worden takkenrillen gemaakt. Hier kunnen de vogels in de winter schuilen en in het voorjaar broeden. Tijdens het werk in de natuur kom je allerlei bijzonderheden tegen, zoals een ijsvogel die langs vliegt of een veldmuisje tussen de begroeiing. Deelnemers moeten zelf werkhandschoenen meenemen. Ook niet jeugdleden kunnen kennis komen maken met deze jeugdnatuurgroep. Lekker buiten aan het werk en tijdens het werk allerlei natuurdingen ontdekken. Aanmelden kan bij Trees Verhoef via: 0348-418749 (na 19.00 uur) of per e-mail: andrevankleinwee@ziggo.nl.