Yoga Nidra bij Samen sterk huis

maandag 4 december 2023 14:00 tot 15:30

14:00-15:30, Woerden, Samen sterk huis, Wilhelminaweg 12

Nathalie van Roon verzorgt een kennismaking met Yoga Nidra. Yoga Nidra, de zogenaamde ‘Yogi slaap’, is een staat van bewuste diepe slaap, een ontspanningsoefening waar je alleen maar hoeft te liggen en haar stem te volgen. Een half uur Yoga Nidra kan voelen als drie uur slaap of een kwartier voelt aan alsof je een ‘powernap’ gedaan hebt, ideaal bijvoorbeeld om halverwege de dag te doen om weer vol energie aan het tweede deel van de dag te beginnen. 

Net als alle andere activiteiten van het Samen sterk huis is ook deze activiteit bedoeld voor mensen die met kanker te maken hebben. Informatie: 06-14004496, e-mail: info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis tijdens openingstijden