• Danstheater Aya verzorgt de dansvoorstelling High.
• Danstheater Aya verzorgt de dansvoorstelling High. Foto: Sjoerd Derine

Dansvoorstelling High

woensdag 6 december 2023 19:30 tot 21:00

19:30-21:00, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Danstheater Aya verzorgt de dansvoorstelling High (12+). High gaat over high on life! Een dansvoorstelling van huischoreograaf Anne Suurendonk over extreme levenslust. De drive om alles te voelen en te ervaren. In extase raken en in het hier en nu zijn. Daarvoor moet je grenzen verkennen en risico‚Äôs nemen. Laten we alles eruit halen wat erin zit en het leven vieren. Je weet nooit hoe lang het duurt. Pijn en verlies horen erbij, voor iedereen. Je kunt er bang voor zijn. Want zonder downs, zijn er ook geen ups. 

Attentie: tijdens deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop!

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie dans, dans, dans!. Drie voorstellingen voor de serieprijs van 45 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.