Afbeelding
Foto: Marcel Krijgsman

Kloosterfestival met Kunstbende Utrecht

zondag 19 maart 2023 13:30 t/m 17:00

13:30-17:00, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Speciaal voor jongeren van tussen de 12 en 17 jaar is er deze dag een programma samengesteld. Het begint met een optreden van Johan en Jeppe die Nederlandse pop maken met hele flarden po√ęzie erin. Door een schoolopdracht vormde het duo een volstrekt geschift intellectueel muziekduo dat per ongeluk nog steeds bestaat, en inmiddels is uitgebreid met een band van vrienden van sinds de brugklas. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn er in het gebouw allerlei workshops. Zo kun je beats en raps maken bij Music Production, aan teksten en gedichten werken, een eigen podcast maken of meedoen aan een DJ-workshop. Verder is er een jamsessie, een open podium en een workshop streetdance. Alle informatie op www.kloosterwoerden.nl.