Afbeelding
Foto: Alice van Gorp

PieterPeuterpad in Het Klooster

zondag 19 maart 2023 10:00 t/m 13:00

10:00-13:00, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

Het PieterPeuterpad (voor kinderen vanaf 2 t/m 6 jaar) heeft geen begin en einde. Het gaat maar door en je passeert heel veel landschappen. Soms is het glad en koud, ’t lijkt wel sneeuw; voel maar met je tenen. Even later kom je bij de zee. Ga je schelpjes zoeken? Wat kriebelt daar zo aan je voeten? Is dat gras? Dit pad is om te voelen en te kijken. Het pad bestaat uit verschillende elementen waarmee kinderen hun eigen weg kunnen afleggen en lopen. De materialen waarmee het pad bekleed is zijn aaibaar en kleurrijk. Stimulerend voor de zintuigen. Soms zet het kinderen op een ander spoor: Hoe komt het dat de ene steen hard is en de andere aanvoelt als een zacht kussentje? Kinderen worden uitgedaagd om te klauteren, te bukken om door een tunnel te kruipen of een berg op te klimmen. 

Aansluitend kunnen de kinderen meedoen met korte inloop workshops ballet, muziek en spel van docenten Emma en Daantje. Deelname kost 5 euro per kind. Aanmelden via www.kloosterwoerden.nl.