Afbeelding

Zangfestijn in Bonaventurakerk

zondag 19 maart 2023 15:30 tot 17:00

15:30-17:00, Woerden, Bonaventurakerk, Rijnstraat 56

Het zangfestijn is bedoeld voor iedereen die met anderen wil zingen. Het gaat om gewone liedjes die iedereen kent. Het geheel wordt met gedichten en teksten verbonden. De gedachte van de organisatie is om met alledaagse liedjes en songs emoties en gevoelens de ruimte te geven over alles wat mensen meemaken. Nummers zoals ‘Iedereen is van de wereld’ van The Scène, ‘Geef mij je angst’ van Guus Meeuwis, ‘Ze huilt maar ze lacht’ van Maan, ‘Hoor je mij’ van S10 en nog veel meer staan op het programma. 

Het zangfestijn heeft de titel: ‘Mag het wat minder ik en wat meer WIJ’? Door de huidige wereldsituatie, de aardbevingen in Turkije en Syrië en de oorlog in Oekraïne, zullen veel teksten nog meer betekenis krijgen. Het zangfestijn wordt begeleid door een combo onder leiding van Marcel Kooijman. De toegang is vrij.

www.parochiepaxchristi.nl