• Pauline Redlich geeft antwoord op de vraag hoe je intensief zorgen voor je dierbare vol kunt houden.
• Pauline Redlich geeft antwoord op de vraag hoe je intensief zorgen voor je dierbare vol kunt houden. Foto: Lobke Besselink

Theatershow: ‘Zeikwijf in (Mantel)zorgland’

maandag 12 juni 2023 19:30 tot 22:45

19:30-22:45, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

De theatershow ‘Zeikwijf in (Mantel)zorgland’ is van theatermaakster, mediator en zorgmoeder Pauline Redlich. Pauline zoekt het antwoord op de brandende vraag: Hoe kun je het intensieve zorgen voor je dierbare volhouden? De voorstelling speelt zich af in haar chaotische woonkamer, in de zandbak en tijdens haar 12,5-jarig huwelijksfeest. Daar deelt zij haar diepste verlangens, angsten en verdriet. Door middel van hilarische anekdotes, (pijnlijk) eerlijke verhalen, tips, humor en een flinke dosis zelfspot, bespreekt Pauline allerlei dilemma’s vooroordelen en taboes. Onderwerpen als machteloosheid, onbegrip, schaamte, schuldgevoel, eenzaamheid en levend verlies komen voorbij.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via: www.paulineredlich.nl/tickets

Mantelzorgers die zelf in Woerden wonen of die voor iemand zorgen die in Woerden woont, krijgen een gratis pauzedrankje en korting op de ticketprijs aangeboden door Hart voor Woerden. Deze kaartjes zijn eveneens te bestellen via bovenstaande websitepagina.